Dames kamperen

Zeg je vakantie, dan zeg je kamperen! Lekker genieten van het buitenleven: de vogeltjes die je ’s ochtends wekken met hun gezang, de heerlijke bosgeur en het “niks moet, alles mag”-gevoel. Maar hoe ga jij onbezorgd en helemaal relaxed op pad? Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een goed begin is het halve werk

Wil je naar die ene populaire camping in Zuid-Frankrijk? Kruip dan op tijd achter je computer om een plekje te reserveren! Of wil je juist niets plannen en gewoon zien waar je terecht komt? Dan kan het verstandig zijn om een tent mee te nemen! Als je een tent gaat kopen is het goed om van tevoren te bedenken waar de tent aan moet voldoen, wil je ‘m gemakkelijk en snel op kunnen zetten, moet de tent één of juist meerdere ruimtes hebben en ook niet geheel onbelangrijk, wat is het budget?

Goede nachtrust

Vakantie wordt vaak gezien als een moment om energie bij te tanken en jezelf weer op te laden voor de rest van het jaar, een goede nachtrust is daarbij natuurlijk onmisbaar! Hoewel geen enkel bed zo lekker ligt als je eigen bed, is het wel aan te raden om te investeren in een goed matras of luchtbed en een lekker warme slaapzak. Een goede nachtrust = een goed humeur!