Bedrukking
voor evenementen

Als teamwork ergens belangrijk is, dan is het wel bij evenementen. Enthousiaste deelnemers, medewerkers en vrijwilligers maken je event. Wij kleden jouw crew tijdens het event niet alleen in matchende kleding, maar verzorgen de gehele merchandise. Daarmee creëer je herkenbaarheid, een gevoel van trots en zorg je voor betrokkenheid. Klaar voor een memorabel evenement?

Plutosport bedrukking voor evenementen
Inhouse bedrukkingInhouse bedrukking
A-merkenA-merken
Persoonlijke servicePersoonlijke service
Snelle leveringSnelle levering

bedrukking
voor

Crew

Jouw crew is onmisbaar. Voor je evenement én voor je bezoekers of deelnemers. Zorg dat niemand meer om je heen kan met unieke outfits. Met onze grote collectie shirts, veiligheidsvesten en petten kleed je de hele crew in stijl.

Deelnemers

Wat is een sportevenement zonder deelnemers? Juist! Motiveer de deelnemers van jouw sportevenement nog eens extra met mooie outfits. Van luchtige sportshirts tot gekleurde hesjes, wij hebben alles in huis om de prestaties van je deelnemers extra te boosten.

Merchandise

Next level event? Let’s do it! Laat een onvergetelijke indruk achter met eigen merchandise. De ultieme giveaway voor je medewerkers en een fijn extraatje via promotionele verkoop.

Plutosport cadeaukaart

Plutosport Cadeaukaart

Een cadeau waarmee je altijd scoort? Hebben we!

meer weten?

Heb je vragen, wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een offerte? Wij denken graag met je mee.

Deze evenementen gingen je al voor

20 van Alphen
FBK Games
Panna! Sterrenteam

de beste
cases

Benieuwd wat we voor jouw evenement kunnen betekenen? Deze organisaties scoren al met hun eventgear.

Evenementen
Evenementen
Evenementen

Inhouse
Bedrukking

Binnen een paar dagen jouw eventgear in huis? Het kan! Dankzij onze grote voorraden, nauwe samenwerking met onze leveranciers en onze bedrukkingsservice onder eigen dak, kunnen we razendsnel schakelen. Zijn je wensen bij ons bekend? Dan zijn jouw deelnemers, medewerkers en vrijwilligers volgende week al klaar om geschiedenis te schrijven!

Inhouse bedrukking
Voorstel op maat

Voorstel
op maat

Of je nu een voetbalkamp voor 80 kinderen organiseert, je 144-koppige crew in herkenbare shirts wilt kleden of 30 hesjes voor de verkeersregelaars van je hardloopwedstrijd nodig hebt, wij regelen het. Op basis van jouw wensen, bieden we een passend voorstel met alle ins en outs. Nog even sparren samen? Geen probleem!

Exclusieve
event shop

Liever het hele proces uit handen geven? Met een exclusieve eventshop kunnen jouw deelnemers en medewerkers hun eigen items bestellen en thuis laten zorgen. Zodra we de collectie hebben samengesteld, nemen wij het hele logistieke proces over. Extra fijn: als echte teamplayers bieden we ook nog een interessant verdienmodel. Zo kun je nóg meer uit je event halen!

Exclusieve event shop

PROCES
STAPPEN

01
Kleding uitzoeken

Kleding
uitzoeken

Het leukste werk kan beginnen: je teamuitrusting samenstellen! Hoodies, tassen, sportleggings, handdoeken, caps, ballen - je kunt ons volledige aanbod personaliseren. Overweldigd door de mogelijkheden? Geen zorgen. We adviseren je graag.

02
Offerte aanvragen

Offerte
aanvragen

Om een offerte op te stellen, hebben we je bedrijfsgegevens, de aantallen, maten, kleur en bedrukkingswensen nodig. Hulp nodig? Wij zijn er voor je. Zodra de offerte akkoord is, sturen we je een factuur. Is de betaling rond, dan gaan wij meteen aan de slag.

03
Inhouse drukken

Inhouse
drukken

Op basis van jouw wensen, bestellen wij de juiste transfers waarmee we jouw uitrusting bedrukken. Onze specialisten zorgen ervoor dat ieder item de juiste zorg en aandacht krijgt. Vervolgens bedrukken we elk item handmatig. Gegarandeerd de beste kwaliteit.

04
Producten verstuurd

Producten
verstuurd!

We controleren ieder item om eventuele foutjes te onderscheppen. Alles akkoord? Dan pakken we je uitrusting met zorg in en wordt het verzonden. Nu kan het aftellen beginnen. Nog héél even en je club schittert in een spiksplinternieuwe teamuitrusting.

Onze merken

Cruyff
Nike
Craft
Adidas
Erima
Hummel
Jako
Robey

Veelgestelde vragen

Welke producten kunnen jullie allemaal bedrukken? +

Kan ik verschillende bedrukkingen bestellen? +

Wat is de levertijd van bestelling inclusief bedrukking? +

Vanaf hoeveel stuks kan ik bestellen? +

Wat voor soort bedrukking gebruiken jullie? +

Hoe kan ik pasmaten thuis ontvangen? +

Op welke posities is bedrukking mogelijk op kleding? +

Is het mogelijk om bedrukte artikelen retour te sturen? +

Wat hebben jullie nodig om een digitale proef te maken? +

Is er een speciale aanpak nodig om bedrukte kleding te wassen en te drogen? +

benieuwd naar
de mogelijkheden

liever
bellen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op +0172 820 475.

Wil je liever door ons teruggebeld worden? Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en we nemen op werkdagen binnen een paar uur telefonisch contact met je op.