Club- en landenkleding voor dames

Heb jij een favoriete club? Of wil je graag in dezelfde kleding lopen als jouw favoriete speler? Dat kan! Kijk rustig rond tussen onze club- & landenkleding en scoor de outfit van jouw favoriete club. Ben je van plan om in die outfit te trainen? Houd er dan rekening mee dat de kleding aan bepaalde voorwaarden moet voldoen.

Lees meer...
Toon meer
Sorteer op sort-descending
Nike-FC-Barcelona-Dri-FIT-Strike-Trainingsbroek-Dames-2311161151
23,95 -63% 64,95 Adviesprijs
Sorteer op sort-descending

Voetbaltraining

Je kan de club- & landenkleding op diverse momenten dragen, thuis op de bank of juist naar je voetbaltraining. Ga je in de kleding trainen, hou er dan rekening mee dat de kleding gemaakt moet zijn van materiaal dat vocht goed kan afvoeren. Katoen bijvoorbeeld zit heel comfortabel, maar neemt vocht juist op en is daarom niet geschikt om in te sporten. Tijdens het voetballen wordt katoenen kleding nat en zwaar en wordt je lichaam koud. Polyester is een materiaal dat wel in staat is vocht af te voeren. Kies daarom in het geval van trainen voor polyester, zodat je lichaam droog en comfortabel blijft aanvoelen.

Technieken

Sommige merken passen eigen technieken toe om specifieke eigenschappen aan kleding toe te voegen. Puma past bijvoorbeeld de DryCell technologie toe, waardoor transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je droog en koel blijft aanvoelen.

Tips

Om lang plezier te houden van de kleding van je favoriete club is het van belang deze te wassen volgens de wasvoorschriften. Deze voorschriften kun je vinden op het label aan de binnenkant van de kleding. Probeer de kleding snel na het voetballen te wassen. Transpiratie kan de kleding aantasten. Gebruik geen wasverzachter, ook deze kan de kleding aantasten.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.