ACE

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Balcontrole

De belangrijkste eigenschappen van de Adidas ACE voetbalschoenen zijn controle en snelheid. De voetbalschoenen uit de ACE lijn brengen je nog dichter bij de bal. En als je controle hebt over de bal, heb je controle over de wedstrijd. Adidas heeft verschillende modellen op de markt gebracht met ieder andere belangrijke kenmerken. Neem een kijkje in de collectie om te bepalen welke schoenen bij jou passen.

Kenmerken

De voetbalschoenen uit de ACE lijn kunnen bepaalde kenmerken hebben. In de productomschrijving staat beschreven welke kenmerken de voetbalschoenen bevatten. De belangrijkste eigenschappen staan hier beschreven:
  • Primemesh: een bovenwerk van Primemesh zorgt voor precieze controle en een comfortabele pasvorm zonder dat je de schoenen hoeft in te lopen.
  • Primeknit: een bovenwerk van Primeknit vormt zich volledig naar je voet zodra je de schoen aantrekt, zonder dat je de schoen eerst hoeft in te lopen.
  • NSG: Non Stop Grip, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk. Deze laag zorgt voor optimale grip en controle. Het lijkt alsof de bal aan je voeten geplakt blijft.
  • Purecontrol: het nieuwste van het nieuwste, een veterloze revolutie die je nog dichter bij de bal brengt voor een ongehinderde touch zonder randjes en afleidingen.

Alle Adidas ACE voetbalschoenen hebben een binnenzool van dempend materiaal. Een aantal modellen hebben een soort sok. Deze sok sluit goed aan om je enkel.

Het veld

Er zijn modellen die geschikt zijn voor indoorzalen, voor straatvoetbal en voor stevige ondergronden. Sommige schoenen uit deze lijn zijn geschikt voor diverse ondergronden, zoals droog natuurgras, kunstgras en stevige ondergronden. Zo kun je met 1 paar voetbalschoenen op meerdere ondergronden spelen. Deze schoenen hebben een multi-inzetbare loopzool. Hiermee bereik je hoge snelheid, controle en stabiliteit op de verschillende ondergronden.

De indoorvoetbalschoenen bevatten een Total Control-loopzool. Op hoge snelheid ervaar je nog steeds controle en stabiliteit op een zaalvloer. De voetbalschoenen voor straatvoetbal hebben een boost™-loopzool. Door deze zool ben je wendbaar en kun je snelheid maken op de betonnen ondergrond.

Heb je nog vragen over de Adidas ACE voetbalschoenen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!