Classics

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klassiek

De klassiekers van Adidas zijn al jaren immens populair. De voetbalschoenen vormen perfect naar je voeten en daardoor zorgen ze voor veel balcontrole. De voetbalschoenen worden gemaakt van leer. Een aantal modellen hebben zelfs een bovenwerk van kangoeroeleer. Dit leer zorgt ervoor dat de schoenen als een tweede huid om je voeten heen zitten. De schoenen bevatten EVA demping om schokken op te vangen. Sommige voetbalschoenen hebben een beschermingsstuk voor steun van de voorvoet.

Modellen

De Classics lijn van Adidas bestaat uit meerdere modellen. Ieder model heeft eigen voordelen. Hier bespreken we een aantal modellen met de belangrijkste eigenschappen:
  • Mundial Team: al 20 jaar lang de meest populaire voetbalschoenen voor spelers op alle niveaus. Met het bovenwerk van volnerfleer bieden deze schoenen veel comfort en de perfecte pasvorm.
  • Copa Mundial: gemaakt van kangoeroeleer waardoor deze schoen aanvoelt als een tweede huid. De schoenen zijn licht van gewicht en duurzaam. Geschikt voor iedere speler op iedere positie.
  • Kaiser: duurzaam volnerfleer voor een perfecte pasvorm. De schoenen hebben een sneldrogende voering.
  • Gloro: licht leren bovenwerk en een zachte duurzame voering voor een comfortabele pasvorm.

Type veld

Van ieder model op zich vindt je in het assortiment schoenen voor op de verschillende soorten ondergronden. Zo zijn er schoenen die geschikt zijn voor indoor gebruik. Deze schoenen zijn voorzien van een non-marking loopzool speciaal voor op zaalvloeren. De voetbalschoenen die geschikt zijn voor kunstgras bevatten een TF-loopzool. Dan zijn er voetbalschoenen die geschikt zijn voor vaste, natuurlijke ondergronden. De loopzool is duurzaam en biedt voldoende grip. Tot slot hebben de voetbalschoenen die geschikt zijn voor zachte en zeer zachte natuurlijke ondergronden een TPU-loopzool met verwisselbare schroefnoppen.

Tips

Alle Adidas Classics voetbalschoenen hebben een uitgebreide productomschrijving. Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.