Hypervenom

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nike Hypervenom lijn

De voetbalschoenen van de Nike Hypervenom lijn zijn licht van gewicht en hebben rondere noppen dan de gemiddelde voetbalschoenen. Deze noppen zijn ontworpen om optimale wendbaarheid, een snellere afzet en maximaal reactievermogen te creëren. Daarnaast zijn de voetbalschoenen uit deze lijn voorzien van veters in een zijwaartse positie. Het wreefgedeelte is daardoor vrij en dat zorgt ervoor dat je meer sturing aan de bal kunt geven.

De buitenzool van de Hypervenom voetbalschoenen hebben een zogenoemde ‘split toe’. Dit houdt in dat de zool bij de tenen is gespleten en hierdoor volgt de schoen de natuurlijke bewegingen van je voet. Mede door deze ‘split toe’ ben je wendbaarder in alle richtingen.

Technieken

Nike heeft meerdere technologieën ontworpen die van invloed zijn op de pasvorm van de voetbalschoen en de controle die je met de schoen hebt. De schoenen die voorzien zijn van de Dynamic fit kraag hebben een goede pasvorm en sluiten perfect aan rondom de enkels, waardoor de voeten niet verschuiven. De Nike Flywire zorgt, door middel van met veters geintegreerde kabels, ook voor een aansluitende pasvorm.

De ACC technologie (All Conditions Control) zorgt dat je in alle weersomstandigheden optimale balcontrole hebt. Dit wordt veroorzaakt doordat het bovenwerk een speciale materiaalbehandeling heeft gehad. Het synthetische materiaal met mesh op de achterzijde van de schoen heeft als doel dat je voet dichter bij de bal komt. Dit noemt Nike de NikeSkin technologie. Alle voetbalschoenen van Nike zijn voorzien van een tussenzool die voldoende demping biedt.

Modellen

De Nike Hypervenom lijn bestaat uit meerdere uitvoeringen die ieder op zich bepaalde kenmerken bevatten. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van een aantal modellen:
  • Hypervenom Phantom II: de Dynamic Fit kraag en Flywire, nauwsluitende pasvorm
  • Hypervenom Phinish II: NikeSkin en Flywire, extra controle
  • Hypervenom Phatal II: bovenwerk van microvezels, optimale controle
  • Hypervenom Phelon II: anatomisch design, strakkere pasvorm
  • Hypervenom Phade II: klittenbandsluiting, verstelbare pasvorm

Het veld

De Nike Hypervenom lijn bestaat uit schoenen die geschikt zijn voor voetballen in de zaal, op kunstgras, op stevige ondergronden, op zachte ondergronden, op turf en synthetische ondergronden. Lees in de productbeschrijving van de voetbalschoen voor welk type ondergrond deze geschikt is.

Lees de uitgebreide productbeschrijving voor de specificaties per schoen. Heb je toch nog vragen over de Nike Hypervenom voetbalschoenen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!