Nike Tiempo voetbalschoenen

Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Nike Tiempo voetbalschoenen

Nike staat voor kwaliteit en is constant bezig met ontwikkeling en vernieuwing om zo de kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Nike ontwerpt verschillende lijnen voetbalschoenen. De Nike Tiempo lijn heeft veel goede kenmerken maar staat vooral bekend als de lijn voor de perfecte balaanname.

Wat is Nike Tiempo?

De Nike Tiempo voetbalschoenen kenmerken zich door comfort en staan bekend als de schoenen voor de perfecte balaanname. De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn de toppers uit deze lijn. Deze voetbalschoenen hebben een bovenwerk van kangoeroeleer wat goed naar je voeten vormt. Dit materiaal zorgt ook voor de perfecte balcontrole. Daarnaast bevatten de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen een interne kooiconstructie bij de middenvoet. Deze constructie vermindert verschuiven. De Legend voetbalschoenen hebben een flexibele zool die meebeweegt met je voet. Dit zorgt voor veel stabiliteit, grip en comfort.

Welke technologieën heeft Nike Tiempo?

Nike past verschillende technologieën toe welke een extra dimensie geven aan de voetbalschoenen. De All Conditions Control technologie zorgt bijvoorbeeld voor consistente controle in alle weersomstandigheden. Doordat het bovenwerk een speciale materiaalbehandeling heeft ondergaan, is dit bovenwerk beschermd tegen alle weersomstandigheden. Alle schoenen uit de Tiempo lijn hebben doorgestikt foam. Dit zorgt voor een optimaal balgevoel en goede demping.

Is Nike Tiempo iets voor mij?

De Nike Tiempo lijn biedt uitvoeringen aan voor het spelen op verschillende ondergronden. Zo zijn er voetbalschoenen die geschikt zijn voor een stevige ondergrond (natuurlijk gras) en voor zachtere ondergronden (natte en modderige velden). Verder zijn bepaalde modellen geschikt voor het spelen op kunstgras, turf of synthetische ondergronden. Tot slot zijn er de modellen die geschikt zijn voor in de zaal of andere indoor ondergronden.

Hoe valt Nike Tiempo?

Nike staat erom bekend dat het over het algemeen wat kleiner valt, natuurlijk verschilt dit wel per artikel. Bij De Nike Tiempo voetbalschoenen adviseren wij om een maat groter te nemen dan je eigen maat. Deze informatie is ook terug te vinden bij de productomschrijvingen op de website.