Polsbrace

Het polsgewricht gebruik je de hele dag door, van het aantrekken van je kleding ‘s ochtends tot aan het tandenpoetsen voor je weer naar bed gaat. Een polsblessure kan er dan ook voor zorgen dat je flink beperkt wordt in het dagelijks leven. Een polsbrace kan de pijn rond de pols wat verzachten en zelf het herstel van de polsblessure stimuleren. Lees meer...
Sorteer op sort-descending
McDavid-Elastische-Pols-Beschermer
16,95 -15% 19,95 Adviesprijs
Secutex-Wrist-Brace-left-
27,95 -30% 39,95 Adviesprijs
Precision-Training-Pols-Support-2405130840
9,95 -9% 10,95 Adviesprijs
Sorteer op sort-descending

Polsbrace

Blessures aan de pols ontstaan door een verstuiking (als de pols ‘dubbelklapt’) of door overbelasting. Om de pols in deze gevallen te ondersteunen zijn er polsbraces met verschillende beschermingsniveaus:

Niveau 1: Polsbraces met beschermingsniveau 1 zijn geschikt te dragen bij lichte polsklachten. Deze polsbraces bieden ondersteuning in de vorm van warmte en compressie, wat het herstel bevordert.

Niveau 2: Deze polsbraces bieden ondersteuning bij matige tot middelzware klachten als kneuzingen, een geïrriteerde peesschede (klachten bij het gewricht van de duim), instabiliteit en overbelasting.

Niveau 3: Zware polsblessures vragen om optimale ondersteuning. De polsbraces uit deze categorie zijn dan ook geschikt voor blesusres als het Carpaal Tunnel Syndroom en peesontstekingen. Daarnaast bieden deze polsbraces de juiste ondersteuning bij herstel van een operatie of polsbreuk.