Opblaasbaar waterspeelgoed voor kinderen

In de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen, het is dan natuurlijk heerlijk om wat verkoeling te zoeken in het water! Je kunt bijvoorbeeld een opblaasbaar zwembad in je achtertuin of op het balkon zetten, maar je kunt ook een luchtbed, band of bal kopen voor heel veel waterpret! Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Opblaasbaar zwembad

Wat is er nu fijner dan een lekker verfrissende duik nemen in je eigen achtertuin? Je hoeft geen entree te betalen, papa en mama kunnen gewoon hun eigen ding doen en de kinderen kunnen zich úren vermaken! Voor de allerkleinsten is een klein babybadje natuurlijk geschikt, in het kleine laagje water kunnen de kleintjes lekker afkoelen. Een groot voordeel van deze badjes is dat er niet zoveel water in kan en ze dus binnen no-time vol zitten! Zijn de kinderen al wat ouder en groter? Dan is de kans groot dat ze geen genoegen meer nemen met het babybadje. In een groter zwembad kunnen zij lekker hun gang gaan en ondertussen hun zwemskills trainen!

Luchtbedden en zwembanden

Opblaasbaar waterspeelgoed is natuurlijk niet alleen maar bedoeld om mee te spelen, je kunt er ook heerlijk op relaxen! Op een luchtbed of zwemband kan je lekker dobberen, zeker op zee of op een meer is dit heel ontspannend. Veel kinderen zijn het dobberen waarschijnlijk al heel snel zat, maar ook dan hoeven zij zich niet te vervelen! Je kunt het luchtbed of de zwemband namelijk ook gebruiken om een stukje te zwemmen of een spelletje te doen, wie kan er bijvoorbeeld het langste op een luchtbed blijven staan of wie kan vanaf de waterkant door de zwemband heen springen?

Tip

Luchtbedden en zwembanden zijn door de jaren heen flink onder handen genomen. Zwembanden zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de vorm van flamingo’s en eenhoorns, terwijl luchtbedden eruitzien als een pizzapunt of een stuk fruit!