Waterschoenen voor kinderen

Waterschoenen zijn dé uitkomst als je wilt voorkomen dat je je voeten bezeert aan scherpe voorwerpen op het strand of het warme zand! Hoewel waterschoenen vroeger vooral functioneel en niet comfortabel waren, zijn er tegenwoordig juist hele hippe waterschoenen met een goede pasvorm verkrijgbaar.

Lees meer...

Toon meer
Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Waarom waterschoenen?

Waterschoenen beschermen je voeten tegen scherpe stenen, schelpen en andere objecten in en rond het water. De waterschoenen zijn dan ook niet alleen zeer geschikt voor een dagje op het water, maar ook voor een dagje naar het strand of een meertje! Hoewel je het misschien niet zou verwachten, kunnen de waterschoenen ook heel goed van pas komen in het zwembad. Veel zwembaden hebben namelijk een natte grond, hierdoor worden de tegels heel glad en is de kans groot dat je uitglijdt. Veel waterschoenen zijn voorzien van een rubberen zool of hebben een speciale anti-slipzool met rubberen noppen, hierdoor heb je extraveel grip rondom het zwembad!

Beachsokken

Zijn de waterschoenen te groot of te hard voor jouw kind? Daar heeft Duukies iets op bedacht! Duukies beachsokken zijn namelijk het beste alternatief, net als waterschoenen zorgen ze er natuurlijk voor dat de voeten goed beschermd zijn tegen takjes, schelpen, heet zand, maar ook tegen de zon! De beachsokken zien er misschien uit als goedkope waterschoenen, maar ze zitten wel heel comfortabel, beschermen de kindervoetjes goed en blijven goed zitten!

Zwemschoenen

Zowel de beachsokken als de waterschoenen zijn niet alleen ontworpen om onbezorgd mee over het strand of langs het zwembad te kunnen lopen, maar uiteraard kun je er ook gewoon mee zwemmen! Waterschoenen worden dus ook wel zwemschoenen genoemd. Veel zwemschoenen zijn gemaakt van het materiaal waar ook wetsuits van gemaakt zijn en de beachsokken worden vooral gemaakt van het materiaal waar ook badkleding van gemaakt wordt, waardoor de schoenen na het zwemmen binnen no-time weer droog zijn.