Duurzame nekwarmers

Wat is duurzaam?

Tijdens de koude wintermaanden, een winterse wandeling of een skivakantie is een nekwarmer natuurlijk onmisbaar! Een nekwarmer zorgt ervoor dat je nek niet koud wordt, waardoor je dus geen keelpijn krijgt! Daarnaast is een nekwarmer een echt “one size fits all-artikel", of je nu groot of klein, dik of dun bent, een nekwarmer past altijd en iedereen! En als je dan toch een nekwarmer nodig hebt, waarom zou je dan niet kiezen voor één van de duurzame Buff nekwarmers?! Lees meer...

Toon meer
Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Buff nekwarmers

Buff heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat is natuurlijk terug te zien in hun producten. De producten van Buff zijn voornamelijk ontworpen om te gebruiken in de natuur en Buff vindt dat we best iets terug mogen doen voor al het moois dat de natuur ons geeft!

Eén van de bekendste producten van Buff is de nekwarmer die (voor 70%!) gemaakt is van gerecyclede PET-flessen: de Buff thermonet. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, is dit materiaal ademend en tegelijkertijd heerlijk warm! Daarnaast zijn alle Buff nekwarmers naadloos, waardoor je dus geen last hebt van irriterende naadjes.

Natuurlijk gebruikt Buff ook andere duurzame materialen voor hun nekwarmers, Merino wol is één van die materialen! De serie nekwarmers die gemaakt zijn van Merino wol wordt ook wel de Buff Original serie genoemd. Eén van de belangrijkste eigenschappen van Merino wol is de isolerende werking, daarnaast is Merino wol ook nog eens superzacht en droogt het megasnel op! De Merino wol die Buff gebruikt voor de nekwarmers is uitsluitend afkomstig van schapen die een goed en fijn leven hebben gehad!

Ook de fleece nekwarmers van Buff zijn heel populair, deze nekwarmers zijn bekend onder de naam Buff Polar. De onderkant van deze nekwarmers is voorzien van fleece en de bovenkant is gemaakt van polyester, deze combinatie zorgt ervoor dat je de nekwarmer ook helemaal over je gezicht heen kunt trekken. Het fleece gedeelte kan dan je nek lekker warm houden en het polyester gedeelte kan het gezicht beschermen. Wist je dat deze nekwarmer voor maar liefst 91% bestaat uit gerecyclede PET-flessen? De nekwarmers van Buff zijn dus niet alleen heel fijn voor jou, maar ook voor het milieu!