Heren kamperen

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk in de natuur zijn? Een hele vakantie lang genieten van het buitenleven! Hou jij ook zo van kamperen? Een goede voorbereiding is het halve werk, zo kun je dus lekker relaxed en zonder stress vertrekken! Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Accessoires voor mannen

Eén van de belangrijkste accessoires is natuurlijk de koelbox, die mag zeker niet vergeten worden bij het inpakken van de auto! Alleen tijdens de autorit naar de camping toe kan de koelbox al goed van pas komen, dan hoef je tenminste niet bij elk tankstation te stoppen om een koud drankje te kopen! Maar ook een handige zaklamp of hoofdlamp mag natuurlijk niet ontbreken, zo kun je ook ’s nachts nog het toiletgebouw (of juist de tent) vinden!

Tent opzetten een mannenklus?

De tent opzetten was nog nooit zo gemakkelijk, je kunt nu namelijk kiezen voor pop-uptenten! Dus: je gooit ze in de lucht en ze klappen vanzelf uit. Zo, tijd voor een koud drankje! Heb je meer ruimte nodig? Ook de grotere tenten zet je zeer gemakkelijk op en, misschien wel belangrijker, je kunt ze ook heel gemakkelijk weer afbreken. Bevalt de camping niet? Dan zit je dus zo weer in de auto op weg naar de volgende camping.