Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

BBB Cycling

BBB Cycling is er voor iedere fietser! Of je nu dagelijks op de fiets zit, wekelijks, of misschien wel maandelijks? BBB Cycling wil onderdeel zijn van jouw rit en jou extraveel fietsplezier bezorgen! Door het produceren van mooie én functionele producten wil dit innovatieve fietsmerk nóg meer mensen stimuleren om eens wat vaker de (race)fiets te pakken! Het assortiment gaat net een stapje verder dan het gemiddelde fietsmerk, ze hebben namelijk niet alleen maar fietskleding, fietshelmen en fietsbrillen, maar ook voor fietssloten, fietsbellen, fietsverlichting, zadeltassen en bidons ben je bij BBB Cycling aan het juiste adres!

BBB fietshelm

Als je gaat wielrennen of mountainbiken, wil je natuurlijk snel zijn! Maar je wilt waarschijnlijk ook goed beschermd zijn én goed je warmte kwijt kunnen. Dat kan met de fietshelmen van BBB Cycling! De fietshelmen hebben namelijk een aerodynamisch ontwerp en zijn tevens voorzien van ventilatiegaten, zonder dat je hiervoor veel bescherming in moet leveren.

De levensduur van een fietshelm hangt natuurlijk helemaal af van de wijze waarop de helm gebruikt en bewaard wordt, maar over het algemeen wordt een termijn van drie tot vijf jaar gehanteerd. Bewaar je je helm altijd op een donker plekje en neem je deze regelmatig af met een droge doek, dan is de kans groot dat je helm pas na vijf jaar aan vervanging toe is. UV-straling en chemische stoffen (zoals bijvoorbeeld zonnebrand) zullen ervoor zorgen dat je helm sneller achteruit zal gaan, het is dan ook belangrijk om regelmatig te controleren of je helm nog helemaal intact is of dat je deze wellicht moet vervangen voor een nieuwer exemplaar.

BBB fietsbril

De fietsbrillen van BBB Cycling zijn ontworpen en gefabriceerd volgens de laatste technieken! Indien een bril uiteindelijk toch niet aan de verwachtingen voldoet, worden er alternatieve oplossingen bedacht om het product alsnog tot een succes te maken. De fietsbrillen zien er niet alleen heel sportief uit, ze zitten ook nog eens heel comfortabel! De meeste fietsbrillen hebben verwisselbare lenzen die je heel eenvoudig kunt verwisselen door slechts het neusstukje naar beneden te schuiven. Op bewolkte dagen kun je bijvoorbeeld kiezen voor de gele lenzen, waardoor je ook bij weinig licht goed diepte in kunt schatten en je ogen minder snel moe zullen worden. Ook in het donker is het natuurlijk fijn om je ogen te beschermen tegen bijvoorbeeld regen of insecten, dan kun je ervoor kiezen om de transparante lenzen in het montuur te bevestigen. Maar BBB Cycling heeft ook fietsbrillen met fotochromatische lenzen in hun assortiment, deze fotochromatische lenzen kleuren automatisch mee met het licht, waardoor je altijd optimaal zicht hebt!

BBB bidons

Om jouw hele fietsuitrusting compleet te maken, heeft BBB Cycling uiteraard ook bidons in hun assortiment! Het allerfijnste aan deze bidons is dat deze BPA-vrij zijn, waardoor je drinken in ieder geval niet “besmet” kan worden en je dus met een gerust hart je vochtgehalte weer aan kunt vullen tijdens of na het sporten. De bidons zijn namelijk gemaakt van polypropoleen, een geur- en smaakrvrije kunststof. Wat ook een groot voordeel is bij de bidons van BBB Cycling is dat ze hittebestendig zijn en je ze dus gewoon in de vaatwasser kunt stoppen!

Wordt BBB Cycling ook ‘part of your ride’?