Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Canterbury: hét merk voor de rugbyspeler

Als je rugby speelt ben je vast bekend met het merk Canterbury. Het merk is in 1904 ontstaan in hoe kan het ook anders: Nieuw-Zeeland, hét rugby land. De drie mannen die Canterbury oprichtten waren erg trots op hun land, dat ook terug te zien is in het Canterbury logo, die bestaat namelijk uit drie kiwi vogels, het Nationale symbool van Nieuw-Zeeland. Nu ruim 100 jaar later is het merk niet meer weg te denken in de rugby wereld en kiest een echte rugbyliefhebber voor Canterbury.

Voor iedere rugbyspeler

In de collectie van Canterbury kan iedere speler terecht voor zijn of haar rugbyuitrusting, ongeacht of dit nu voor de training of een wedstijd is. Het merk probeert zich ook jaarlijks te verbeteren door het rugby spel te blijven analyseren en te praten met grote spelers om te weten wat ze nog missen. Wist je dat Canterbury hun collecties ook enkele casual collecties heeft, zo kun je het merk ook dragen als vrijetijdskleding?

De Canterbury collectie

De laatste jaren merk je op het rugbyveld een verandering in de kleding, waar vroeger een wijde/losse pasvorm de trend was, mag het tegenwoordig allemaal wat aangesloten. Ook zijn de retro kragen weg en de mouwen korter. Canterbury speelt hier goed op in en zien het juist als iets moois om het merk te blijven innoveren. Zo zijn de shirts uit de Canterbury collectie in verschillende opvallende kleuren verkrijgbaar en hebben enkele zelfs strepen. Heb je een keer training en is het wat kouder? Dan kun je ook kiezen voor een mooie Canterbury jas of sweater in combinatie met een trainingsbroek. Als we de collecties van Canterbury in een paar woorden moeten omschrijven denken we aan comfortabel, stoer, tijdloos en authentiek!