Sorteer op sort-descending
Grisport-Bergen-Mid
83,95 -30% 119,95 Adviesprijs
Sorteer op sort-descending

Waar komt het Grisport vandaan

De allereerste Grisport schoen werd in 1977 ontworpen door de Italiaanse broers Grigolato. De focus van de broers lag op het ontwikkelen van handgemaakte schoenen om in je vrije tijd te dragen en om mee te wandelen. Grisport is zoals je begrijpt een echt Italiaans merk, de fabriek is ook tot de dag van vandaag gevestigd in Italië en heeft een oppervlakte van 40.000 m². Op de wandelschoenen staat dan ook met trots het Made in Italy label. Daarnaast houdt Grisport zich ook steeds meer bezig met het verduurzamen van de wandelcollecties. Zo worden de schoenen geproduceerd op zonne-energie, dat afkomstig is van de zonnepanelen die op de daken van de fabriek liggen.

De Grisport wandelschoenencollectie

Grisport streeft ernaar om de wandelschoenen met de meest comfortabele pasvorm te produceren. Dit is ook terug te zien in de wandelschoenencollectie waarbij gebruikt wordt gemaakt van kwalitatief hoge materialen, leersoorten en membranen. Het membraan zorgt ervoor de wandelschoen waterdicht en ademend is. Ondanks dat comfort het allerbelangrijkste blijft, staan ze bij Grisport ook niet stil. De mooiste designs en beste technische eigenschappen schudden ze iedere keer uit hun mouw, waardoor de outdoor-liefhebber hun geluk op kan! Grisport heeft wandelschoenen in de verschillende categorieën waaronder Categorie A en Categorie A/B en ook heb je de keuzen uit lage- en hoge wandelschoenen. Benieuwd naar welke categorie wandelschoenen het beste bij jou passen? Je leest het in het blogartikel: Welke wandelschoenen moet ik kiezen?

Hoe vallen Grisport wandelschoenen?

De wandelschoenen van Grisport vallen goed op maat. Op Plutosport.nl vind je altijd een maattabel zodat je zeker bent dat je de juiste maat koopt. Mocht een bepaalde wandelschoenen groter of kleiner vallen, staat dit duidelijk aangegeven bij het artikel.

Ondertussen op het blog:
- Hoe maak ik mijn Grisport wandelschoenen schoon?