Knap'man

Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Ken jij het merk Knap'man al?

Al meer dan tien jaar staat het merk Knap'man bekend om haar uitgebreide collectie aan compressiekleding die je zowel tijdens het sporten als in je vrije tijd kunt dragen. De compressiezones in de kleding van Knap’man zorgen voor een corrigerende werking op je dagelijkse houding, geeft meer kracht en vermindert de kans op blessures tijdens het sporten. Het merk Knap'man werkt alleen met de beste technologieën en wordt ook aanbevolen door fysiotherapeuten en sportartsen.

Waar bestaat de Knap'man compressiekleding uit?

De Knap'Man compressiekleding is zo uniek doordat er in de kleding vele verschillende technologieën worden toegepast zoals dat het sneldrogend is, transpiratie gemakkelijk afvoert en voldoende lucht doorlaat. Op Plutosport.nl vind je voor dames en heren zowel Knap'man compressiebroeken, als compressieshirts en compressiesokken.

Knap'man compressieshirts

De Knap'man compressieshirts voelen aan als een tweede huid, en dat is nu net wat jij wilt! Het shirt kun je zowel tijdens het sporten als buiten het sporten om dragen. De unieke compressiezones zijn gericht op de schouders, onderrug en buik. Deze zones zorgen ervoor dat je bloedsomloop wordt verbeterd en je ledematen extra worden ondersteund. Mocht je rugklachten hebben kan het dragen van een Knap'man compressieshirt de pijn verminderen.

Knap’man compressiebroek

De Knap'man compressiebroek wordt ook door veel voetballers gekozen als slidingbroekje, maar de compressiebroek is meer dan alleen een slidingbroekje! Mocht je last hebben van een lies- of hamstringblessure kan het dragen van een Knap'man slidingbroekje de blessure sneller laten herstellen. Ook geeft het Knap'man slidingbroekje meer kracht en uithoudingsvermogen voor de bovenbenen en zorgt het dat je minder snel kramp en spierpijn krijgt door de goede bloedcirculatie.

Knap’man compressiesokken

Knap'man heeft zowel lage als hoge compressiesokken in de collectie. De sokken zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en je spieren sneller herstellen. De lage Knap'man compressiesokken worden met name gedragen tijdens het sporten waardoor je enkel, voet en kuit voldoende ondersteuning krijgen en het verkleint de kans op blessures. De hoge Knap'man compressiesokken worden veel gedragen tijdens het reizen. Door de sokken te dragen verklein je de risico's op reizigerstrombose en voelen je benen fris aan na een lange vlucht.