SIDI

Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

De SIDI collectie

Als fietsfanaat ken je het merk SIDI vast wel! Het Italiaanse merk SIDI is in 1960 begonnen met het produceren van de eerste fietsschoenen. Dankzij de passie van Dino Signori, de oprichter van het merk én ervaren wielrenner is SIDI in de loop der jaren gegroeid tot een bedrijf waar je niet meer om heen kan. Inmiddels zijn we ruim zestig jaar verder en wordt er nog altijd vol passie gewerkt om de beste SIDI-wielrenschoenen en mountainbike schoenen te produceren. Op Plutosport.nl vind je zowel voor dames als voor heren veel verschillende SIDI-wielrenschoenen en SISI mbt schoenen, oftewel mountainbike schoenen.

SIDI wielrenschoenen

De wielrenschoenen van SIDI hebben een goede kwaliteit, perfecte pasvorm en een fijn draagcomfort waardoor jij ontelbaar veel kilometers kan fietsen. Binnen de SIDI-wielrenschoenen zijn er verschillende modellen zoals de SIDI Alba, SIDI Fast en de SIDI Genius, deze modellen zijn ook te vinden op Plutosport.nl. Deze drie modellen vallen klein en ons advies is dan ook om een maat groter te bestellen. Het bovenwerk is schok-, scheur- en waterbestendig waardoor je de wielrenschoen het hele jaar door zou kunnen dragen. De binnenzool is dempend en is niet uitneembaar.

SIDI mtb schoenen

Ben je meer op zoek naar mountainbike schoenen, ook daarvoor ben je bij SIDI aan het juiste adres! De mountainbike schoenen van SIDI worden ook wel afgekort naar SIDI mtb schoenen. Vooral de SIDI Trace en SIDI Eagle zijn twee populaire mountainbike schoenen. Ook de SIDI-mountainbike schoenen vallen net zoals de wielrenschoenen wat kleiner uit, waardoor je het beste een maat groter kunt bestellen. De mountainbikeschoen sluit door middel van klittenband en de buitenzool, die met carbon is versterkt heeft noppen. Uiteraard is de binnenzool dempend zodat jij optimaal kan genieten van het mountainbiken!