Vingino

Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Vingino

Vingino is een Nederlands kinderkledingmerk dat zich heeft laten inspireren door de Italiaanse mode! Al sinds 2001 ontwerpen zij trendy kleding voor kinderen van iedere leeftijd: van baby’s tot tieners! Door kleurrijke ontwerpen te combineren met opvallende details weet Vingino ieder seizoen weer een prachtige collectie op de markt te brengen.

Zelfverzekerd

De missie van Vingino is om kinderen iedere dag een beetje zelfverzekerder te laten zijn, dit doen ze door stoere kleding te ontwerpen! De robuuste kleding is geschikt voor iedereen, of je nu het liefste de hele dag in bomen klimt of na school graag achter de computer kruipt. De kleding heeft een speels en innovatief karakter, waardoor je iedere dag met een goed gevoel de deur uitstapt! Jij mag zijn wie je bent, gewoon zoals je bent!

De hele wereld rond

Vingino is een Nederlands kledingmerk dat zich (zeker in de eerste jaren) graag liet inspireren door de laatste mode uit Italië, maar inmiddels gaan de ontwerpers van Vingino ook naar andere landen om ideeën op te doen. Alleen op deze manier kunnen ze de mooiste ontwerpen volgens de laatste mode blijven maken!

Kwaliteit

Bij Vingino nemen ze geen genoegen met een tweede plaats, ze willen alleen het beste van het beste! Vingino levert kleding van hoge kwaliteit en daar zijn ze natuurlijk heel trots op. De kleding is gemaakt van zeer sterk materiaal, waardoor alle broeken, sweaters en shirts lang mee gaan en de kinderen er dus ook lang plezier van kunnen hebben.

Duurzaamheid

Vingino maakt graag het verschil, het is dan ook niet zo gek dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan! Om zo duurzaam mogelijk te werken, maakt Vingino gebruik van organische materialen en reduceren ze hun energieverbruik zoveel mogelijk. Ook zorgt Vingino ervoor dat hun producten onder eerlijke (arbeids)omstandigheden worden geproduceerd, hiervoor hebben zij zich aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative dat bedrijven ondersteunt bij het verbeteren van deze omstandigheden.