Fitness polo’s heren

De polo is in eerste instantie ontwikkeld om in te tennissen. Tegenwoordig kan de polo tijdens meerdere sporten gedragen worden en ook in het dagelijks leven doet de polo het erg goed. Wil je een polo om in te sporten, dan moet je rekening houden met een aantal eigenschappen. Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een fitness polo?

Een polo is een T-shirt met een kraagje en knoopjes en heeft een nette uitstraling. Een polo die geschikt is om in te fitnessen moet vochtafdrijvende eigenschappen bezitten. Transpiratievocht wordt dan snel afgevoerd, zodat je lichaam droog en comfortabel blijft aanvoelen. Niet alle stoffen zijn hier geschikt voor. Katoen bijvoorbeeld houdt het vocht vast en wordt daardoor nat, zwaar en koud. Een synthetische stof daarentegen neemt het vocht op en voert het vervolgens snel weer af naar de volgende laag of naar buiten toe. Een combinatie van katoen met een synthetische stof is wel een optie. Je profiteert dan van de voordelen van beide stoffen.

Lifestyle

De polo is ook niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Een polo kan goed onder een blouse, maar ook op een spijkerbroek kan een polo prima gedragen worden. De polo heeft een sportieve, maar ook nette uitstraling. Een polo die je aantrekt in het dagelijks leven hoeft niet van een synthetische stof gemaakt te zijn. Je transpireert minder of niet in het dagelijks leven dan wanneer je aan het sporten bent. Katoen staat bekend om zijn comfort, dus in dit geval is katoen juist een goede keuze.

Tips

De maat kan per merk verschillen. Check daarom de bijbehorende maattabel.

Alle polo’s hebben een uitgebreide productomschrijving waarin onder andere de eigenschappen en het materiaal staan beschreven.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.