Magista

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Magista schoenen voor de creatieve spelers

De Magista lijn is ontworpen voor meedogenloze creativiteit. De schoenen hebben een zeer nauwkeurige pasvorm waardoor je met deze schoenen veel balgevoel hebt. Daarnaast bieden de schoenen ondersteuning bij alle bewegingen die je maakt op het voetbalveld. De Magista voetbalschoenen bieden dusdanig veel grip, waardoor je snelle wendingen kunt maken maar ook snel af kunt remmen als dat nodig is. Gebruik je creativiteit en ben je tegenstander te snel af!

Modellen

De Nike Magista lijn bestaat uit verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft eigen specifieke eigenschappen. Om een duidelijk beeld te creëren van welke schoenen uit de Nike Magista lijn goed bij jou passen, vind je hieronder welke uitvoering welke eigenschappen heeft.
  • Magista Obra: Flyknit en Dynamic Fit kraag, naadloze pasvorm
  • Magista Opus: NikeSkin, natuurlijk gevoel
  • Magista Orden: bovenwerk met speciale structuur, consistente controle
  • Magista Onda: bovenwerk van synthetisch leer, extra controle
  • Magista Ola: hak met vier studs, stabiliteit

Technieken

Nike maakt gebruik van technieken die een extra dimensie aan de schoenen toevoegen. Zo bevatten een aantal schoenen uit de Magista lijn een voorgevormde Dynamic Fit kraag. Deze kraag steunt het onderbeen en de voet. De Flyknit technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoen zo comfortabel zit en goed aansluit, dat het lijkt alsof je een sok draagt. De buitenlaag is dunner dan gemiddeld en dat zorgt dat je voet dichter bij de bal is. Daardoor heb je meer balcontrole. Sommige Magista voetbalschoenen hebben een NikeSkin bovenlaag die ervoor zorgt dat water en kou geen invloed hebben. De All Conditions Control technologie zorgt voor een betere balbeheersing en controle bij alle weersomstandigheden.

Type veld

De Magista voetbalschoenen zijn er voor verschillende ondergronden. De zolen van de schoenen zijn zo ontworpen dat deze de juiste grip en ondersteuning bieden bij het spelen op een bepaalde ondergrond. Zo zijn er Magista voetbalschoenen die geschikt zijn voor een stevige ondergrond of juist een zachte ondergrond. Dan zijn er de voetbalschoenen van Magista die geschikt zijn voor kunstgras, turf of synthetische ondergronden.

Alle Magista voetbalschoenen hebben een uitgebreide productomschrijving. Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!