Elleboogbrace

Er zijn veel verschillende sporten waarbij je ellebogen het soms zwaar te verduren krijgen, denk bijvoorbeeld maar eens aan tennis, handbal, golf of basketbal! Bij deze sporten komt er telkens druk te staan op ellebooggewricht, waardoor je langzaam of juist acuut een elleboogblessure op kunt lopen. Door een elleboogbrace te dragen, kun je het gewricht ondersteunen en hierdoor een ernstige blessure voorkomen of het herstel van een elleboogblessure bevorderen. Lees meer...
Sorteer op sort-descending
McDavid-Elbow-Sleeve
19,95
McDavid-Dual-Band-Elleboog-Support
29,95
McDavid-Tennis-Elleboog-Brace-2110191353
19,95
Precision-Training-Elleboog-Support-2405130840
10,95
Sorteer op sort-descending

Elleboogbrace

Een blessure aan de elleboog kan ook in het dagelijks leven voor veel beperking zorgen. Zo kan het vastpakken van een koffiekopje of zelfs het zappen met de afstandsbediening al pijnlijk zijn.

Niveau 1: Voor lichte tot redelijke pijn aan de elleboog. Warmte en compressie gaan stijfheid tegen. Ook ideaal te dragen tijdens zwelling door middel bij slijmbeursontsteking.

Niveau 2: Voor matige tot middelzware pijn. Elleboogbraces met dit niveau stabiliseren en ondersteunen de elleboog, zodat stijfheid wordt verminderd en spieren minder worden belast.

Niveau 3: Voor optimale bescherming van de elleboog. Een combinatie van stabilisatie, compressie, warmte en drukpunten, zorgt dat deze elleboogbraces de spieren in de elleboog zoveel mogelijk ontzien.