Kamperen

You hate it or you love it: kamperen! Wij houden ervan! Wat is er nu lekkerder dan veel buiten te zijn en te genieten van de natuur? Ook als het buiten nog koud is, kun je prima kamperen! Als je gaat kamperen kun je je op verschillende manieren voorbereiden. Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een dak boven je hoofd

Als je gaat kamperen, is het natuurlijk wel zo fijn om niet in de frisse buitenlucht te hoeven liggen. Een tent is een ideaal verblijf als je gaat kamperen, ze zijn meestal binnen no-time opgezet! Maar als je weer door wilt naar de volgende camping, is de tent ook zo weer afgebroken!

Goede nachtrust

Net als thuis, is goede nachtrust ook tijdens de vakantie heel belangrijk! Als iedereen uitgeslapen is, komt dat de sfeer natuurlijk alleen maar ten goede! Het is daarom aan te raden om te investeren in een goed matras/luchtbed en een warme slaapzak. Tijdens je slaap kan je lichaam zich namelijk opladen en kun je er de volgende dag weer met frisse energie tegenaan.

Tip

Zet je nieuwe tent thuis alvast een keertje op, dan weet je zeker dat je alle tentstokken en -doeken hebt én je staat straks op de camping niet zo te knoeien!